Retete pentru produse de panificatie
Pandispanul Baba este o prajitura frantueasca foarte aromata si gustoasa, pe care o serviti cu diferite sosuri.
Sunt multe tehnici si retete pentru cozonaci. Noi va oferim reteta de succes pentru un cozonac aromat, pufos si foarte gustos.
Cozonacii moldovenesc sunt cei mai buni si aromati cozonaci, tocmai de aceea reteta este una complexa, rezultatele fiind pe masura.
Aluatul pentru eclere etse un aluat vartos din care puteti prepara deserturi aromate si foarte gustoase.
Acest colac este este foarte gustos, fiind foarte des preparat in perioada pomenilor, si avand forme mai mici sau mai mari.
Covrigeii din aluat de paine cu nuca trebuie sa ii incercati pentru ca sunt foarte aromati si gustosi.
Cozonacul este un desert care nu lipseste in nici o casa la marile sarbatori. Indiferent de umplutura folosita sunt aromati si foarte gustosi.
Cozonacul moldovenesc este aromat, gustos si foarte pufos.
Pasca cu smantana trebuie sa o incercati. Este aromata, gustoasa si usor de preparat.
Painea in forma este o paine foarte buna mai ales la prepararea sandvisurilor.