Retete pentru produse de panificatie
Briosele cu sos de capsune sunt pufoase, aromata, gustoase si usor de preparat.
Cozonacul cu stafide este de nelipsit de pe mesele festive, fiind delicios atat cald cat si rece.
Colacul de Paste cu nuci este un preparat specific sarbatorilor de Paste, foarte gustos si aromat.
Cozonacul este un preparat foarte bun si gustos, pe care il puteti prepara cu ocazia zilelor festive si nu numai.
Cozonacul cu nuca este un cozonac foarte aromat si gustos, pe care il puteti servi atat cald cat si rece.
Pasca cu nuci este un preparat evreiesc, foarte usor de preparat si aromat.
Prajitura cu nuci este un desert aramnesc specifc sarbatorilor traditionale.
Aluatul de taitei este un aluat pe care il cunosc toate gospodinele.
Painea cu migdale este foarte aromata, fiind la fel de gustoasa la micul dejun sau la gustare.
Blatul alb de pandispan este foarte aromat si il puteti folosi la prepararea torturilor, daca il umpleti cu o crema de ciocolata.