- Serves: 4 people
 
				- Prep Time: 30 min
 
				- Cooking: 2 hours
 
				- Calories: 632 kcal
 
			
			 Print
			
		
		
		Crema cu ciocolata ofera deserturilor un gust rafinat si o aroma deosebita, mai ales daca o folositi rece.
		
		Ingrediente
		
			
- 4 galbenusuri
 
- 200 ml lapte
 
- 200 gr zahar
 
- 200 gr unt
 
- 100 gr ciocolata
 
- 2 linguri rom
 
- 2 linguri apa
 
						
		
		
		Instructiuni de preparare
		
- Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga laptele si se fierbe totul intr-un vas in bain-marie, amestecand mereu pana se ingroasa. 
 
- Se topeste ciocolata in cuptor si se inglobeaza in crema de galbenusuri. Se freaca untul spuma si se amesteca in crema de ciocolata. La sfarsit se pune in crema romul.