- Serves: 4 people
 
				- Prep Time: 30 min
 
				- Cooking: 2 hours
 
				- Calories: 632 kcal
 
			
			 Print
			
		
		
		Crema de cafea cu faina este o crema aromata si gustiasa, delicata si pe placul tuturor.
		
		Ingrediente
		
			
- 5 linguri faina
 
- 200 ml lapte
 
- 100 ml cafea concentrata/expresso
 
- 200 gr unt, la temperatura camerei
 
- 200 gr zahar
 
						
		
		
		Instructiuni de preparare
		
- Se freaca bine de tot faina cu laptele clocotit pana se obtine o pasta omogena fara cocoloase. Se adauga peste esenta de cafea tare, se omgenizeaza, apoi se da deoparte.
 
- Se  freaca untul moale cu zaharul, pana se obtine o crema spumoasa si lucioasa, apoi se omogenizeaza bine de tot cele doua compozitii.
 
- Crema de lasa sa se raceasca bine de tot inainte de a o folosi la umplerea torturilor sau prajiturilor.