Fursecuri limbi de pisica-varianta 2

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Fursecurile limbi de pisica se pot aroma cu ciocolata sau cu coaja rasa de portocala sau lamaie.

Ingrediente

    • 125 gr unt
    • 125 gr faina
    • 125 gr zahar pudra
    • 3 albusuri batute spuma tare
    • sare

Instructiuni de preparare

  1. Amesteci zaharul cu faina, treci amestecul prin sita. Freci energic untul 5-6 minute cu putina  sare. Adaugi faina cu zaharul, amesteci in continuare. Albusurile le bati spuma tare, le pui peste aluat, omogenizezi.
  2. Pui amestecul cu un cornet de hartie pe tava neunsa a aragazului, in forme lungi de 8-10 cm cu
    distanta intre ele si le coci la foc potrivit.
  3. Cand sunt gata le scoti cu lama unui cutit, desprinzi usor prajiturile, asezi pe platou si servesti reci.

Recomandari

Deserturi