Desert cu limoncello

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Desertul cu limoncello este numai bun in zilele calde de vara, cand doriti un desert revigorant si totusi satios.

Ingrediente

    • 300 gr chec de lamaie sau piscoruri
    • 4 linguri lichior de lamaie- limoncello
    • 350 gr fructe de padure congelate
    • 200 gr crema de ou
    • 700 ml frisca lichida
    • coaja rasa de lamaie, pentru decor
    • 4 linguri zahar pudra
    • 4 linguri lichior/visinata

Instructiuni de preparare

  1. Asaza feliile de chec intr-un bol si stropeste cu limoncello. Intr-un vas de servit de 1,5 litri asaza 2/3 din feliile de chec si presara deasupra fructele- pastreaza deoparte cateva pentru ornat – si toarna deasupra 2/3 din crema de ou.
  2. Bate frisca spuma si indulceste-o cu zaharul pudra, apoi adauga visinata si amesteca. Asaza frisca peste crema de ou, presara checul ramas si fructele pastrate deoparte. Apoi toarna crema ramasa si presara coaja de lamaie. Dala rece pana in momentul servirii.

Recomandari

Deserturi