- Serves: 4 people
 
				- Prep Time: 30 min
 
				- Cooking: 2 hours
 
				- Calories: 632 kcal
 
			
			 Print
			
		
		
		Crema de visine este un desert acrisor care va va bucura zilele de vara. Aceasta crema trebuie sa o incercati si dvs deoarece se prepara rapid si  este foarte gustoasa.
		
		Ingrediente
		
			
- 1 plic budinca de ciocolata
 
- 1 borcan compot de visine fara samburi
 
- 2 linguri margarina
 
- 1 lingura zahar
 
- 2 linguri fulgi de ciocolata
 
- 250 ml lapte
 
- 1 baton vanilie
 
- 250 gr branza proaspata de vaci
 
- 200 ml frisca
 
- 1 plic intaritor de frisca
 
- frunze de menta
 
						
		
		
		Instructiuni de preparare
		
- Budinca de ciocolata o prepari cu laptele, conform indicatiilor de pe ambalaj. Amesteci 1 minut, apoi torni budinca intr-un castron. Acoperi cu o folie si o lasi sa se raceasca.
 
- Scurgi visinele din compot, iar branza o freci spuma cu margarina si o amesteci cu miezul de la batonul de vanilie si cu budinca de ciocolata racita complet.
 
- Bati frisca spuma cu zaharul si cu intaritorul. Deasupra   pui crema de branza, visinele si frisca. Presari fulgi de ciocolata, decorezi cu frunze de menta si servesti crema rece.