- Serves: 4 people
 
				- Prep Time: 30 min
 
				- Cooking: 2 hours
 
				- Calories: 632 kcal
 
			
			 Print
			
		
		
		Crema cu lapte, pentru tort ofera torturilor si prajturilor o aroma interesanta, dulce si pe placul tuturor.
		
		Ingrediente
		
			
- 4 oua
 
- 300 gr zahar pudra
 
- 200 ml lapte
 
- 200 gr unt, la temperatura camerei
 
- 50 gr  cacao pudra
 
						
		
		
		Instructiuni de preparare
		
- Se bat ouale cu zaharul pudra, pe baie de aburi, pana se obtine o crema albicioasa in care se adauga laptele rece si se amesteca continuu cu telul pana se ingroasa. Se ia vasul de pe aburi si se lasa sa se raceasca.
 
- Separat se freaca untul cu cacaua pudra pana se obtine o crema pufoasa, apoi se omogenizeaza cele doua compozitii.
 
- Se lasa crema la frigider pana s eintareste putin, apoi se poate folosi la umplerea deserturilor preferate.