Crema de nuca pentru tort

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Crema de nuca pentru tort trebuie sa o incercati pentru ca este deicioasa si aromata, pe gustul copiilor.

Ingrediente

    • 250 ml frisca lichida
    • 2 linguri zahar pudra
    • 100 gr miez de nuca
    • 2 foi de gelatina

Instructiuni de preparare

  1. Se bate frisca cu zaharul la viteza mica pana incepe sa se intareasca, apoi se adauga nucile prajite si macinate si se bate iarasi pana se intareste.
  2. Se inmoaie foile de gelatina intr-o lingura de apa fierbinte, apoi se adauga on frisca batuta spuma si se foloseste imediat pentru umplerea torturilor si prajiturilor, deoarece avand gelatina se inatreste daca este tinuta timp indelungat. Este recomandat ca, crema sa o preparati abia cand blatul este racit, pentru ac creama sa o folositi imediat ce a fost preparata.

Recomandari

Deserturi