Crema de ciocolata- varianta 5

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Aceasta crema de ciocolata este foarte aromata si gustoasa, numai buna pentru prepararea deserturilor.

Ingrediente

    • 4 galbenusuri
    • 200 gr zahar pudra
    • 100 gr ciocolata neagra rasa
    • vanilie
    • 200 ml lapte
    • 1 lingurita faina
    • 200 gr unt

Instructiuni de preparare

  1. Se bat bine la bain-marie galbenusurile cu zaharul pudra si, cand crema s-a albit si si-a marit volumul se adauga ciocolata rasa, faina, vanilia si laptele, ametsecand continuu pana se omogenizeaza compozitia.
  2. Se ia crema de pe aburi dar se amesteca in ea pana se raceste, apoi se amesteca cu unutl frecat spuma. Crema se omogenizeaza , se acopera cu o folie de plastic alimentara, apoi se bagala frigider pana se foloseste la umplerea torturior si prajiturilo.

Recomandari

Deserturi