- Serves: 4 people
 
				- Prep Time: 30 min
 
				- Cooking: 2 hours
 
				- Calories: 632 kcal
 
			
			 Print
			
		
		
		Aceasta crema de ciocolata este foarte aromata si gustoasa, numai buna pentru prepararea deserturilor.
		
		Ingrediente
		
			
- 4 galbenusuri
 
- 200 gr zahar pudra
 
- 100 gr ciocolata neagra rasa
 
- vanilie
 
- 200 ml lapte
 
- 1 lingurita faina
 
- 200 gr unt
 
						
		
		
		Instructiuni de preparare
		
- Se bat bine la bain-marie galbenusurile cu zaharul pudra si, cand crema s-a albit si si-a marit volumul se adauga ciocolata rasa, faina, vanilia si laptele, ametsecand continuu pana se omogenizeaza compozitia.
 
- Se ia crema de pe aburi dar se amesteca in ea pana se raceste, apoi se amesteca cu unutl frecat spuma. Crema se omogenizeaza , se acopera cu o folie de plastic alimentara, apoi se bagala frigider pana se foloseste la umplerea torturior si prajiturilo.