- Serves: 4 people
 
				- Prep Time: 30 min
 
				- Cooking: 2 hours
 
				- Calories: 632 kcal
 
			
			 Print
			
		
		
		Amarete sunt un fel de fursecuri amarui, foarte bune si aromate.
		
		Ingrediente
		
			
- 2 albusuri
 
- 2 linguri esenta de migdale amare
 
- 200 gr migdale rasnite
 
- 100 gr zahar
 
- zahar pudra
 
						
		
		
		Instructiuni de preparare
		
- Intr-un castron se amesteca albusurile cu esenta de migdale. In alt castron se pun migdalele rasnite si zaharul, se amesteca si se face o adancitura in mijloc. Se pun in adancitura albusurile amestecate cu esenta de migdale si se amesteca totul cu lingura pana se obtine o pasta omogena. 
 
- Se fac cu lingurita bule din aceasta compozitie si se pun in bine tapetata. Se coc la foc moderat, timp 15-20 de minute, pana se rumenesc. Se scot racit pe o sita si se pudreaza cu zahar.