Conserve si Muraturi

Retete de Conserve si Muraturi

Cele mai noi Retete

Marmelada de cirese visine si capsuni

Marmelada de cirese visine si capsuni este o combinatie ideala de fructe zemoase , aromate si care se coc in aceeasi perioasa. Rezultatul este o marmelada delicata, fina si foarte gustoasa.

30 min
4 servings

Marmelada de dovleac

Marmelada de dovleac are o textura fina si un gust foarte delicat datorita aromei intense a dovleacului. Este o marmelada delicioasa care surprinde din plin aroma dovleacului.

30 min
4 servings

Marmelada de fructe si legume

Marmelada de fructe si legume este o combinatie reusita din amestecul unor fructe aromate cu legume zemoase. rezultatul este spectaculos datorita gustului delicios ai a aromei fine.

30 min
4 servings

Marmelada de gutui

Marmelada de gutui pe langa faptul ca este delcioasa si gustoasa, este foarte buna si in tratarea afectiunilor inflamatorii ale intestinului.

30 min
4 servings

Marmelada de mere

Merele sunt de gasit pe piata in tot timpul anului, astfel ca aceasta marmelada, pregatita din aceste fructe este o reteta pe care o poti pregati oricand. Cu doar cateva ingrediente:apa, zahar, si mere vei obtine o marmelada delicioasa si parfumata.

30 min
4 servings

Marmelada de mere si pere

Marmelada de mere si pere ofera o combinatie de gsturi arome diferite. Daca se folosesc mai multe pere aroma va fi mai fina si gustul mai dulce. Daca se folosesc mai multe mere gustul va fi usor acrisor.

30 min
4 servings

Marmelada de prune brumarii

Marmelada de prune este o reteta care foloseste mai mult zaharul natural al fructelor. Va sunt necesare prune bine coapte, adaugandu-se zahar numai dupa gust.

30 min
4 servings

Marmelada de prune decojite

Marmelada de prune decojite este o marme­lada fina, care se foloseste ca umplutura pentru fursecuri sau torturi din biscuiti sau piscoturi.

30 min
4 servings

Marmelada de piersici

Marmelada de piersici este cea mai gustoasa, potrivit cunoscatorilor. Daca ne luam dupa cele spuse de gospodine, marmelada de piersici se prepara rapid si nu trebuie sa lipseasca din camara cu conserve de iarna.

30 min
4 servings

Marmelada de zmeura

Marmelada de zmeura este gustoasa si foarte fina. Se poate consuma ca atare sau se poate folsi la preparatea umpluturilor pentru diferite tarte sau prajituri.

30 min
4 servings