Conserve si Muraturi

Retete de Conserve si Muraturi

Cele mai noi Retete

Dulceata de coacaze

Dulceata de coacaze este o dulceata foarte aromata care nu poate lipsi din camara gospodinelor. Este genul de dulceata cu care se prepara prajituri si torturi delicioase.

30 min
4 servings

Dulceata de flori de salcam

Dulceata de flori de salcam este o dulceata aromata si foarte parfumata. De asemenea gustul ei delicios face ca aceasta dulceata sa fie cea mai apreciata.

30 min
4 servings

Dulceata de fragi

Dulceata de fragi este cea mai apreciata dulceata datorit aromei delicate si a gustului deliciios. Pentru a surprinde din plin aroma fragilor este indicat ca fructele sa fie bine coapte.

30 min
4 servings

Dulceata de gogonele

Daca cineva credea ca gogonelele sunt bune numai murate se insala. Dulceata de gogonele este o delicatesa speciala cu un gust delicios de bun.

30 min
4 servings

Dulceata de nuci verzi

Dulceata de nuci verzi face parte din acele preparate de iarna pe care nu orice gospodina se incumeta sa le prepare. Dulceata de nuci verzi este delicioasa si foarte aromata.

30 min
4 servings

Dulceata de pepene galben

Dulceata de pepene galben este o dulceata aromata si foarte indragita de copii. Este ideala atat la micul dejun, ca gustare dar e ideala si la prepararea prajiturilor si torturilor.

30 min
4 servings

Dulceata de pepene verde

Din coaja de la pepenele verde nu se pot prepara prea multe. Noi va oferim o reteta de dulceata de pepene verde care se prepara rapid si e foarte deliciasa.

30 min
4 servings

Dulceata de pere busuioace

Dulceata de pere busuioace este o dulceata delicioasa si foarte aromata fiind delicioasa ca atare, cat si in prepararea prajiturilor si torturilor.

30 min
4 servings

Dulceata de piersici

Dulceata de piersici este foarte aromata si delicata. Marele secret al acestei dulceti este ca piersicile sa fie foarte bine coapte pentru a surprinde din plin aroma piersicilor.

30 min
4 servings

Dulceata de portocale

Dulceata de portocale are o aroma exotica aroma delicata foarte aromata care cu siguranta si pe placul dvs.

30 min
4 servings