Conserve si Muraturi

Retete de Conserve si Muraturi

Cele mai noi Retete

Varza rosie murata

Sunt multe retete de varza rosie murata. Fiecare gospodina are reteta ei, da noi va eferim reteta traditionala pe care cu siguranta o veti prepara si dvs.

30 min
4 servings

Varza alba la borcan

Aceasta reteta de varza alba la borcan este o reteta rapida de aceea ea se pune repede dar trebuie consumata in maxim 2-3 sapatamani deoarece varza fermenteaza repede.

30 min
4 servings

Varza alba murata la butoi

Fiecare gospodina are reteta proprie de varza murata la butoi. Noi va oferim insa reteta clasica pe care o puteti imbunatati, dupa gust.

30 min
4 servings

Varza alba tocata murata

Varza alba tocata murata face parte din categoria de muraturi pe care le puteti prepara cu succes in orice sezon.

30 min
4 servings

Suc de rosii cu legume de toamna

Suc de rosii cu legume de toamna este un preparat de iarna delicios care poate fe folosit atat la ciorbe cat si la feluri mai elaborate de mancare, oferind un gust dulceag si o textura fina.

30 min
4 servings

Suc de rosii

Sunt multe retete de suc de rosii pentru iarna, fiecare gospodina are secretul ei. Noi va oferim reteta clasica de suc de rosii pe care o puteti imbunatatii, dupa gust.

30 min
4 servings

Sos de legume pentru ciorbe si mancaruri

Sos de legume pentru ciorbe si mancaruri este delicios in prepararea cirbelor in sezonul de iarna datorita faptului ca contine multe vitamine din legumle folosite.

30 min
4 servings

Sos de rosii cu gogosari si ceapa

Sos de rosii cu gogosari si ceapa este unul din sosurile preferate de gospodine datorita aromei dulce-acrisoare. Este unul din sosurile de iarna cele mai delicioase.

30 min
4 servings

Sos de rosii nefiert

Sosul de rosii nefiert este printre cele mai simple sosuri de iarna. Este aromat si foarte delicios inlocuind cu succes sosul fiert.

30 min
4 servings

Sos de rosii cu ardei

Sosul de rosii cu ardei are o aroma delicioasa datorita ardeiului, conferind o aroma delicioasa mancarurilor.

30 min
4 servings