Varza alba la borcan

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Aceasta reteta de varza alba la borcan este o reteta rapida de aceea ea se pune repede dar trebuie consumata in maxim 2-3 sapatamani deoarece varza fermenteaza repede.

Ingrediente

    • 5 verze mici
    • frunze de marar uscat
    • o mana de boabe de porumb
    • sare
    • apa

Instructiuni de preparare

  1. Se curata varza de frunzele vestede, se taie in doua, se asaza in borcan mare de sticla sau in recipient de plas­tic, cu frunze de marar si boabe de porumb asezate pe fun­dul vasului.
  2. Verzele se pun in randuri stranse, se acopera cu saramura, se lasa la murat 1-2 saptamani. Trebuie con­sumata repede.

Recomandari

Conserve si Muraturi