Conserve si Muraturi

Retete de Conserve si Muraturi

Cele mai noi Retete

Ghiveci cu legume oparite

Giveciul cu legume oparite face parte din acele retete care dau frau liber imaginatiei. Dupa preferinte, puteti adauga si alte legume precum bamele, mazare sau chiar broccoli.

30 min
4 servings

Ghiveci din legume crude

Ghiveciul din legume crude surprinde din plin aroma legumelor, pastrand intacte in acelasi timp toate vitaminele.

30 min
4 servings

Ghebe murate

Ghebele murate sunt delicioase iarna deoarece au o aroma delicata si un gust delicios de care cu siguranta va veti indragosti si dvs,

30 min
4 servings

Gogonele in amestec conservate in otet

Gogonelele in amestec conservate in otet da gospodinelor un punct de placare pentru multe tipuri de muraturi asortate. Pentru a aroma si un gust mai delicios se pot combina cu fructe precum mere sau gutui.

30 min
4 servings

Gogonele cu varza rosie in saramura

Varza rosie ofera gogonelelor nu numai un colorat usor rosu dar si un gust usor dulceag si nu vor fi foarte sarate.

30 min
4 servings

Gogonele cu pepene rosu la butoi

Gogonelele cu pepene rosu la butoi sunt aromate, delicioase, iar cunoscatorii apreciaza acest tip de muraturi, datorita gustului delicios.

30 min
4 servings

Gogonele in saramura

Gogonelele in saramura nu lipsesc in nici o iarna din nici o camara. Fiecare gospodina isi pune din timp deoarece gogonelele in saramura sunt delicioase si foarte gustoase.

30 min
4 servings

Gogonele asortate

Gogonelele asortate ofera gospodinelor o multitudine de posibiliati de a pune gogonelele in combinatie atat cu legume cat si cu fructe.

30 min
4 servings

Fasole verde cu ceapa la borcan

Fasolea verde cu ceapa la borcan se serveste ca un fel de mancare. Pentru o aroma mai delicata cand desfaceti borcanul sa o consumati adaugati si putin usturoi tocat fin.

30 min
4 servings

Fasole verde in saramura

Orice gospodina harnica pune toamna fasole verde in saramura, astfel in zilele de post poate prepara o mancare delicioasa numai cu ingrediente din camara.

30 min
4 servings