Retete pentru aperitive
Cartofii cu ceapa (moldovenesti) sunt un preparat care poate fi servit atat pe post de aperitiv, cat si ca o garnitura la alte mancaruri.
Cartofi umpluti sunt deliciosi si se pot servi la orice masa a zilei. Pentru a varia mereu gustul ei se pot umple si cu alte umpluturi precum sunca, ciuperci sau ceapa.
Cartofii umplututi cu branza de vaci sunt foarte usori si foarte gustosi, ei putand fi consumati si de copii mai mici.
Gogosile din cartofi umplute cu spanac sunt foarte aromate si delicioase , ele fiind un aperitiv foarte apreciat la mesele in familie.
Rosiile umplute cu oua este un aperitiv delicios care se afla la loc de cinste in topul preferintelor multor persoane...
Rosiile umplute cu ciuperci este o reteta simpla si rapida, usor de pus in practica mai ales atunci cand iti doresti ceva inedit, dar a carui preparare sa nu iti rapeasca prea mult timp.
Rosiile umplute cu cascaval se pot servi ca aperitv, fiind de mare efect la petrecerile intre prieteni.
Rosiile umplute cu sardele este gustarea ideala pentru micul dejun. Indiferent ca o consumati calda sau rece gustul este delicios...
Rosiile prajite se pot consuma ca aperitive fiind de mare efect mai ales daca sunt stropite cu parmezan ras, ulei de masline sau oregano.
Rosiile in aluat sunt aperitivul perfect pentru mesele festive cand aveti invitati pe nasteptate. Rosiile in aluat sunt gustoase si pot fi servite si la micul dejun alaturi de oua fierte.