Retete pentru aperitive
Daca doriti o delicatesa culinara care sa nu va faca sa stati mult timp in bucatarie, atunci pueti prepara scorlodea de raci. Delicioasa si apetisanta va va incanta pe loc.
Daca doriti un aperitiv exotic dar totusi simplu de preparat cu care sa impresionati invitatii, scoicile umplute sunt solutia perfecta.
Piftia de pasare este un aperitiv de nelipsit de pe masa de Craciun. Pentru o reusita a piftiei de pasare este indicata folosirea carnii de pasare matura.
Chiftelutele din piept de gaina se pot servi simple ca aperitiv dar la fel de bine se pot servi cu sos de rosii, alaturi de un piure de cartofi, fiind un fel de mancare delicios si satios.
Galantina de gaina sau curca este un aperitiv special, cu mare cautare mai ales la petreceri sau la anumite evenimente importante.
Piftia de cocos este un aperitiv de nelipsit de pe masa de craciun. Servita rece si preparat din cocos de tara, gustul ei este delicios si foarte gustos.
Rulada de carne cu glazura dulce picanta este un aperitiv care nu trebuie sa lipseasca de la evenimentele importante din viata dvs!
Cand doriti un aperitiv delicios si racoritor, pe care sa il preparati rapid mousse-ul de ton este cea mai buna solutie.
Piftia de gasca este un preparat care nu trebuie sa lipseasca de pe masa de Craciun. Carnea de gasca se poate inlocui cu curcan sau cocos, gustul ei fiind la fel de gustos.
Fileul de peste spada cu piper verde si rosu este un preparat usor, care se poate servi ca aperitiv, alaturi de o garnitura delicioasa de legume.Fileul de peste spada cu piper verde si rosu este un preparat perfect pentru zilele caniculare de vara deoare