Retete pentru aperitive
Rosiile umplute cu mozzarella este un apertiv italienesc care se serveste atat cald cat si rece. Pentru a completa aroma meditenareana este indicat ca busuiocul sa fie proaspat nu uscat.
Turnuletul bicolor este un apritiv apetisant cu care ii puteti oricand impresiona pe cai invitati la masa. Turnuletul bicolor se serveste ca aperitiv sau ca garnitura la o friptura de vita.
Rosiile umplute cu orez este uyn aperitiv delicios de vara pe care il puteti consuma atat ca;ld cat si rece.
Budinca de vara este un preprat pe care il puteti prepara si in combinatie de alte legume. Avantajul acestui preparat este ca consumat rece este mai gustos.
Trifle cu piure este un aperitiv delicios, care la baza se prepara din fructe si frisca , dar de ce nu sa nu contina si legume?
Vinetele in straturi sunt delicioase. Pentru a imbunatati aroma vinetele se pot frige la gratar, iar peste turnulet se poate pune putin sos de rosii.
Cuiburile cu sos de marar le puteti prepara ori de cate ori aveti invitati, sau cand aveti o sarbatoare in faminilie.
Rulourile din ardei este un preparat pe care il puteti prepara chiar si iarna, folosind ardei copti la borcan, sau puteti inlocui ardeiul gras cu cel kapia!
Tocineii reprezinta un preparat tipic bucovinean si se pot servi atat ca garnitura, cat si ca desert, in functie de ingredientele folosite.
Vinetele cu branza sunt de fapt niste aperitive delicioase, al caror aroma o puteti imbunatati oricand adaugand ingrediente si condimente noi.