Aperitive

Retete pentru aperitive

Cele mai noi Retete

Rosii umplute cu mozzarella

Rosiile umplute cu mozzarella este un apertiv italienesc care se serveste atat cald cat si rece. Pentru a completa aroma meditenareana este indicat ca busuiocul sa fie proaspat nu uscat.

30 min
4 servings

Turnulet bicolor

Turnuletul bicolor este un apritiv apetisant cu care ii puteti oricand impresiona pe cai invitati la masa. Turnuletul bicolor se serveste ca aperitiv sau ca garnitura la o friptura de vita.

30 min
4 servings

Rosii umplute cu orez-varianta 2

Rosiile umplute cu orez este uyn aperitiv delicios de vara pe care il puteti consuma atat ca;ld cat si rece.

30 min
4 servings

Budinca de vara

Budinca de vara este un preprat pe care il puteti prepara si in combinatie de alte legume. Avantajul acestui preparat este ca consumat rece este mai gustos.

30 min
4 servings

Trifle cu piure

Trifle cu piure este un aperitiv delicios, care la baza se prepara din fructe si frisca , dar de ce nu sa nu contina si legume?

30 min
4 servings

Vinete in straturi

Vinetele in straturi sunt delicioase. Pentru a imbunatati aroma vinetele se pot frige la gratar, iar peste turnulet se poate pune putin sos de rosii.

30 min
4 servings

Cuiburi cu sos de marar

Cuiburile cu sos de marar le puteti prepara ori de cate ori aveti invitati, sau cand aveti o sarbatoare in faminilie.

30 min
4 servings

Rulouri din ardei

Rulourile din ardei este un preparat pe care il puteti prepara chiar si iarna, folosind ardei copti la borcan, sau puteti inlocui ardeiul gras cu cel kapia!

30 min
4 servings

Tocinei

Tocineii reprezinta un preparat tipic bucovinean si se pot servi atat ca garnitura, cat si ca desert, in functie de ingredientele folosite.

30 min
4 servings

Vinete cu branza

Vinetele cu branza sunt de fapt niste aperitive delicioase, al caror aroma o puteti imbunatati oricand adaugand ingrediente si condimente noi.

30 min
4 servings