Supa de dovlecei-varianta 2

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Supa de dovlecei este o supa sanatoasa, ideala pentru copii cei mai mofturosi.

Ingrediente

    • 2 dovlecei mari
    • 1 morcov
    • 1 ceapa
    • 1 telina
    • 2 rosii
    • 2 linguri cu ulei
    • 2 linguri cu orez
    • patrunjel tocat
    • sare

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 4 persoane

  1. Cureti dovleceii de coaja si seminte, ii tai felii, apoi cuburi mici si  ii pui la fiert in 2 litri de apa calda.
  2. Cureti imediat morcovul, ceapa, telina si rosiile, le tai fideluta, pui zarzavatul sa fiarba cu dovleceii, adaugand sare, dupa gust. Dupa 20  de minute  supa este gata.
  3. Adaugi orezul fiert separat doar 5 minute, uleiul si patrunjelul tocat. Servesti supa calda, cu paine prajita alaturi sau pusa in farfuriile in care servesti supa.

Recomandari

Supe, Ciorbe, Borsuri