Ciorba de mazare cu cuscus

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Aceasta reteta de ciorba are un gust si mai bun daca vara in de mazare congelata folosim mazare proapata.Aceasta ciorba cu siguranta va va cuceri prin gustul ei delicios de neuuitat!

Ingrediente

    • 1 rasol de porc cu os de marime medie
    • 200 gr de mazare congelata
    • 1 ceapa
    • 50 gr de telina
    • 1 morcov
    • 1 pastarnac
    • 4 linguri de cus-cus
    • concentrat de supa
    • leustean si patrunjel verde
    • sare si piper

Instructiuni de preparare

  1. Punetii osul la fiert intr-o oala, suficient de mare, impreuna cu ceapa, telina si putin concentrat de supa.Se ia spuma de cate ori este nevoie.
  2. Cand carnea e fiarta(adica se desprinde de pe os) scoati osul si se strecoara supa. Se pune iar supa pe foc impreuna cu bucatile de carne taiate fasii.
  3. Se adauga in supa morcovul si pastarnacul date pe razatoare si mazarea.
  4. Cand mazarea e fiarta se adauga cele 4 linguri de cus-cus si se mai lasa sa fiarba inca 7 minute.
  5. Se potriveste ciorba de sare si piper si se mai da intr-un clocot.
  6. Inainte de a servi se orneaza cu verdeata proaspata tocata fin.

Recomandari

Supe, Ciorbe, Borsuri