Supa de avocado

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Aceasta supa delicioasa are un gust proaspat si delicat dar si o culoare de senzatie.Pentru a face aceasta supa sa fie si mai delicioasa adugati inainte de a servi zeama sau felii de lime.

Ingrediente

    • 2 bucati de avocado coapte
    • 300 ml de smantana dulce
    • 1 litru de supa clara de pui
    • cateva fire de coriandru proaspat tocat
    • sare si piper

Instructiuni de preparare

  1. Curatati fructele de avocado indepartand samburele si coaja. Adaugati pulpa intr-un vas impreuna cu 60 ml de smantana si mixati cu ajutorul unui blender pana ce amestecul capata o textura spumoasa.
  2. Intr-o oala incalziti supa clara de pui.Cand aceasta atinge punctul de fierbere adaugati restul de smantana siamestecati incet.
  3. Adaugati in oala cu supa cate putin din amestecul de avocado dar fara sa dati voie supei sa atinga iar punctul de fierbere.Adaugati sare dupa gust.
  4. Puneti supa in boluri ,ornati cu coriandru si piper si serviti repede deoarece supa isi va schimba culoarea din cauza fructului de avocado.

Recomandari

Supe, Ciorbe, Borsuri