- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Aceasta supa delicioasa are un gust proaspat si delicat dar si o culoare de senzatie.Pentru a face aceasta supa sa fie si mai delicioasa adugati inainte de a servi zeama sau felii de lime.
Ingrediente
- 2 bucati de avocado coapte
- 300 ml de smantana dulce
- 1 litru de supa clara de pui
- cateva fire de coriandru proaspat tocat
- sare si piper
Instructiuni de preparare
- Curatati fructele de avocado indepartand samburele si coaja. Adaugati pulpa intr-un vas impreuna cu 60 ml de smantana si mixati cu ajutorul unui blender pana ce amestecul capata o textura spumoasa.
- Intr-o oala incalziti supa clara de pui.Cand aceasta atinge punctul de fierbere adaugati restul de smantana siamestecati incet.
- Adaugati in oala cu supa cate putin din amestecul de avocado dar fara sa dati voie supei sa atinga iar punctul de fierbere.Adaugati sare dupa gust.
- Puneti supa in boluri ,ornati cu coriandru si piper si serviti repede deoarece supa isi va schimba culoarea din cauza fructului de avocado.