Ciorba de potroace-varianta 2

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Ciorba de potroace este o ciorba pe care o puteti prepara fara acritura, fiind un din ciorbele preferate de copii.

Ingrediente

    • aripile, pipotele, tartitele, spatele, gaturile si inimile de la 2 pasari
    • 1 ceapa
    • 1 radacina de patrunjel
    • 1 morcov
    • 1 lamaie
    • 3 litri de apa incalzita
    • sare
    • piper boabe
    • leustean tocat
    • 2 oua

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 6-8 persoane

  1. Cureti maruntaiele, le speli in mai multe ape, le pui la fiert cu apa cat sa le acopere. Lasi sa dea in cateva clocote, arunci apa, speli carnea si oala, si pui la fiert maruntaiele cu 3 litri  de apa rece. Cand da in clocot inlaturi spuma , adaugi legumele curatate si taiate in doua, fierbi la foc potrivit pana ce carnea se poate consuma.
  2. Adaugi in supa sare, piper boabe, coaja rasa de lamaie, mai fierbi 10 minute  si acresti cu zeama de lamaie. Adaugi leustean tocat, dai ciorba in clocot, stingi focul.
  3. Dregi ciorba cu oua batute dupa 10 minute si servesti cu paine proaspata.

Recomandari

Supe, Ciorbe, Borsuri