Supa de varza

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Supa de varza este o supa moldoveneasca pe care trebuie sa o incercati si dvs.

Ingrediente

    • 1/2 varza
    • 1 ceapa mare
    • 1 rosie
    • 1 cub de supa concentrata

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 4 persoane

  1. Speli si cureti de frunzele ofilite varza si ceapa, tai varza fasii subtiri de 0,5 cm, o lasi in cratita.
  2. Tai ceapa pestisori, asezi peste varza, acoperi  cu sare grunjoasa, freci legumele cateva minute, apoi le speli cu apa rece, scurgi.
  3. Umpli o oala smaltuita cu 2 litri de apa, cand apa clocoteste pui varza si ceapa. Fierbi cu un cub de supa concentrata 30 de minute, adaugi rosia tocata fin sau taiata felii subtiri, dupa ce ai decojit-o.
  4. Mai fierbi 10 minute, stingi focul si racoresti supa, apoi o servesti cu paine prajita.

Recomandari

Supe, Ciorbe, Borsuri