Ciorba de peste

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Ciorba de peste este ciorba preferata de pescari, find o ciorba aromata si satioasa.

Ingrediente

    • 1,5 kg peste
    • 1 morcov
    • 1 ceapa
    • 1 telina cu frunze
    • 2 rosii
    • 2 cartofi
    • 1/2 lingurita cu sare de lamaie
    • leustean tocat
    • sare
    • otet
    • ulei

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 6-8 persoane

  1. Cureti zarzavatul, il tai fideluta, toci frunzele de telina, pui totul la fiert in apa care clocoteste. Dupa 10 minute adaugi cartofii taiati cubulete si rosiile, fara pielita, taiate felii subtiri. Fierbi acoperit 15 minute si pui pestele (curatat de solzi, de aripioare si de capete, stropit cu otet si
    sare).
  2. Fierbi totul la foc domol 20 minute, adaugi putina sare, acresti cu zeama de lamaie si decorezi cu verdeata tocata fin.
  3. Tragi vasul de pe foc si racoresti ciorba 15 minute, dupa care servesti ciorba potrivind bucatile de peste in farfuriile mesenilor.

Recomandari

Supe, Ciorbe, Borsuri