Supa cu taitei de casa

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Supa cu taitei de casa este reteta de succes pentru un pranz delicios si foarte gustos.

Ingrediente

    • 1 gaina
    • 1 ceapa
    • 1 pastarnac
    • sare
    • 1 morcov
    • 1 patrunjel radacina
    • 1 cartof
    • verdeata

    PENTRU TAITEI:

    • 1 ou
    • 250 gr faina alba

Instructiuni de preparare

  1. Pentru taitei, amesteca faina cu oul intreg si putina sare. framanta bine, apoi intinde din aluat o foaie subtire, ruleaz-o, taie taitei cat de lati doresti si lasa-i sa se usuce pe planseta tapetata cu faina. Cand taiteii sunt suficient de uscati, da-i deoparte pana cand este gata supa.
  2. Pune gaina la fiert, adunand spuma ori de cate ori este nevoie. Cand carnea este aproape fiarta, adauga legumele taiate in cuburi, iar separat intr-o oala cu apa si sare fierbe taiteii.
  3. Cand s-au fiert si legumele, adauga taiteii, si mai las-o pe foc cat sa mai dea intr-un clocot. Serveste supa calda cu verdeata tocata marunt.

Recomandari

Supe, Ciorbe, Borsuri