Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete de supe, ciorbe, borsuri, supe-creme, cu carne sau legume, cu carne de porc, pui, vita, curcan, peste, miel sau alte ingrediente delicioase

Cele mai noi Retete

Ciorba de gaina

O ciorba de gaina de tara ca va aduca aminte de zilele cand erati copii.O ciorba pentru un pranz in famile la sfarsit de saptamana care sa va energizeze si sa va revigoreze.

30 min
4 servings

Bors de fasole cu zeama de varza

Borsul de fasole boabe este una din retetele traditionale romanesti care se prepara in satele de la tara.Aceasta ciorba poate fi preparata si fara carne pentru zilele de post.

30 min
4 servings

Supa de pui cu gulii si smantana

Gustul fin si delicat al acestei supe este dat de gulii.Aceasta reteta o poti prepara cand nu ai prea mult timp la dispozitie dar totusi vrei un pranz delicios!

30 min
4 servings

Ciorba de miel

Aceasta reteta de bors de miel este ideala pentru cei carora nu le plac orgnele de miel.Bineinteles ca puteti inlocui carnea de miel cu orice fel de carne doriti dar carnea de miel are savoarea ei speciala mai ales daca o serviti in ziua de Paste.

30 min
4 servings

Bors cu perisoare

O ciorba delicioasa pentru un pranz care sa va readuca la viata.Datorita legumelor pe care le contine veti avea si un plus de energie.Daca doriti puteti prepara perisoarele si din care de pui sau curcan.Gustul va fi la fel de bun!

30 min
4 servings

Supa-crema de legume

Supa de legume este un deliciu de care te poti bucura la orice ora din zi, fiind recomandata pentru o buna digestie, mai ales seara. In supa de legume se pot adauga orice fel de legume,in functie de legumele pe care le avem la indemana in casa.

30 min
4 servings

Supa de legume cu ciuperci

Aceasta supa de legume cu ciuperci este ideala pentru zilele de post.In zilele de dulce, poti drege supa cu un galbenus si cu 2 linguri de smanatana bine batute si turnate cand supa e fiarta.Oricum o serviti, ea are un gust delicios!

30 min
4 servings

Supa de fasole uscata

Supa de fasole uscata este o mancare satioasa, ea putind fi preparata atat in post cat si in zilele de dulce cand se poate adauga carnat sau afumatura langa fasole.In supa nu e cazul sa adaugati afumatura deoarece gustul se va schimba radical.

30 min
4 servings

Supa de ciuperci uscate

Servita în mod tradiţional în Ajunul Crăciunului, supa de ciuperci uscate are o aroma intensa de pământ în timp ce ciupercile furnizează o bază de proteine ​​ in zilele de post sau in dietele vegetariene.

30 min
4 servings

Ciorba deasa cu legume

O ciorba delicioasa plina de vitamine pentru zilele de post sau pentru cei care tin regim vegetarian.Aceasta ciorba este deasemenea delicioasa in zilele de iarna cand avem mare nevoie de vitamine.

30 min
4 servings