Ciorba de potroace- varianta 3

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Ciorba de potroace este foarte gustoasa si acra, perfecta dupa o petrecere.

Ingrediente

    • gatul, aripile, tartita, capul, inima, ficatul, pipota curcanului
    • zarzavat de supa
    • 1 ceapa mare
    • 150 gr orez
    • leustean tocat
    • 500 ml zeama de varza
    • sare
    • smantana
    • 1 ou crud

Instructiuni de preparare

  1. Se curata carnea de fulgi, se spala in multe ape, se pune la fiert cu 1 litru de  apa. Cand da in clocot se spumuieste, se lasa sa fiarba jumatate de ora, apoi se pune zarzavatul curatat si taiat julien. Tot acum se pune si ceapa tocata.
  2. Dupa 20 minute se adauga supei: orezul fiert separat, zeama de varza data in clocot si leusteanul tocat  si se potriveste de sare.
  3. Se stinge focul si se drege ciorba cu 1 ou batut cu smantana.
  4. Ciorba de potroace se serveste calda, dupa mesele imbelsugate.

Recomandari

Supe, Ciorbe, Borsuri