Ciorba de cartofi

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Ciorba de cartofi este o ciorba delicioasa de post pe care o puteti oricand imbunatati prin adaugarea de radacinoase.

Ingrediente

    • 5 cartofi
    • 1 legatura marar verde
    • 200 ml zeama de varza
    • 2 cepe
    • 1/2 lingurita seminte de marar
    • sare
    • ulei

Instructiuni de preparare

  1. Ceapa se curata, se toaca marunt, apoi se caleste in putin ulei. cand incepe sa devina sticloasa se adauga 3 cani de apa, se amesteca si se lasa sa fiarba la foc mediu.
  2. cartofii se curata, se spala si se taie in cuburi care apoi se pun peste ceapa. Se completeaza cu apa si se lasa sa fiarba. cand cartofii sunt fierti se adauga semintele de marar si zeama de varza.
  3. Se lasa ciorba sa mai dea in 2-3 clocote, se adauga sare daca mai este nevoie, se adauga mararul verde, apoi se opreste focul si se kasa cateva minute sa se aromatizeze inainte de a servi.

Recomandari

Supe, Ciorbe, Borsuri