Retete pentru salate
Cand temperatura de afara creste ametitor de tare, ultimul lucru de care ai avea chef ar fi sa gatesti.De cele mai multe ori vara alegem sa gatim retete cu legume crude si pline de vitammine cum ar fi salata de fasole cu naut.
O salata mediteraneana delicioasa pentru zilele caniculare si plina de vitamine.Este gustarea ideala pentru un pranz care sa va ofere tot ce aveti nevoie pentru a termina fericiti o zi de munca.
Salata de paste cu oua de prepelita, este o salata foarte buna de impresionat prietenii.Daca pana acum ati crezut ca ouale de prepelita se consuma numai fierte sau prajite, ei bine cu ele putem pregati si o delicioasa salata.
O salata de de vară rapid: un sos facut cu materiile prime că veţi avea întotdeauna în cămară şi hranitoare.Delicioasa din toate punctele de vedere:aspect placut si gust delicios.
Salata de cruditati cu sardine este cu siguranta cea mai usoara reteta.Pentru un pranz delicios si plin de vitamine nu aveti nevoie decat de cateva ingrediente si de 10 minute.Este exact ce aveti nevoie pentru a va revitaliza intr-o zi agitata.
Foarte multe persoane prefera salatele iar combinatia dintre legumele proaspete si carnea slaba asigura un aport suficient de proteine si vitamine si potoleste si senzatia de foame.Salata de pui cu fasole este una din aceste retete-minune.
Salata de primavara cu oua de prepelita este poate cea mai sanatoasa salata.Continutul mare de vitamine, asigura un plus de energie dupa o iarna in care s-au consumat numai alimente bogate in grasimi.
Salata de andive cu piept de pui este o salata usoara, foarte gustoasa si sanatoasa, care te revigoreaza instantaneu.Multitudinea de culori te face parca sa nu vrei sa deranjezi aspectul.
Salata de pui cu alge marine isi are origine in bucataria chinezeasca, ea fiind un deliciu.Poate fi servita ca fel principal sau ca gustare, gustul usor amarui al algelor nefiind chiar pe placul tuturor.
Salata de legume cu maioneza este pranzul perfect in zilele cand doriti sa mancati ceva gustos si sanatos.Un mare avantaj il constituie faptul ca se poate prepara mai multa si se poate consuma pe parcursul mai multor zile.