Salata de primavara cu oua de prepelita

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Salata de primavara cu oua de prepelita este poate cea mai sanatoasa salata.Continutul mare de vitamine, asigura un plus de energie dupa o iarna in care s-au consumat numai alimente bogate in grasimi.

Ingrediente

    • 2 legaturi leurda
    • 2 legaturi untisor
    • 2 legaturi ceapa verde
    • 300 gr frunze de spanac
    • 10 oua de prepelita
    • 50 gr masline negre
    • 2 linguri ulei de masline
    • o lingurita otet sau zeama de lamaie
    • sarte si piper

Instructiuni de preparare

  1. Verdeturile se curata, se spala sub jet de apa rece si se lasa sa se scurga pentru 30 de minute. Intr-un bol incapator se rup toate verdeturile, si se condimenteaza cu putina sare si putin piper.
  2. Ouale de prepelita se fierb tare, apoi se lasa sa se raceasca. Cand sunt complet reci se decojesc si se pun intregi in bolul cu verdeturi.Se adauga un dressing facut din ulei de masline, otet sau zeama de lamaie si putina sare si piper.
  3. Salata se serveste decorata cu masline si cu putin oregano proaspat.

Recomandari

Salate