Tartar de pesti marini cu limes

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Tartarul de pesti marini cu limes este o salata foarte gustoasa si usor de preparat, perfecta in zilele caniculare de vara.

Ingrediente

    • 300 gr file de peste marin, proaspat
    • 1 buc ghimbir
    • 2 buc lime

Instructiuni de preparare

  1. Curatati coaja de la un limes in fasii subtiri si stoarceti amandoua citricele pentru zeama. Razuiti fin ghimbirul si taiati pestele in bucatele de 1 cm.
  2. Amestecati pestele cu zeama de lamaie si ghimbirul si asezonati cu sare si piper negru. Asezati inele de servire de aproximativ 8 cm in diametru pe farfurii si asezati in interior pestele cu sosul de taratar.
  3. Presarati coaja de limes deasupra, indepartati inelele si serviti.

Recomandari

Salate