Caisata este o bautura comuna, care se prepara atat din caise cat si din zarzare. Pentru un gust intens puteti pune la inceput in borcan o mana de samburi de caise zdrobiti, cu tot cu partea lemnoasa.
Lichiorul de fragi trebuie sa il incercati daca aveti ocazia, pentru ca este aromat, dulce si usor de preparat.
Lichiorul de menta este o bautura foarte aromata, pe care o puteti prepara o data si se pastreaza foarte bine la rece chiar si 2-3 ani.
Lichiorul de menta este o bautura foarte aromata si racoritoare, dar trebuie sa aveti grija pentru ca este si foarte tare.
Lichiorul de nuci verzi trebuie sa il incercati pentru ca este foarte aromat si rafinat, numai bun ca aperitiv la mesele festive.
Lichiorul de muguri de brad este un aperitiv nu foarte cunoscut, dar foarte aromat si pe placul tuturor.
Lichiorul de gutui este un aperitiv foarte aromat pe care trebuie sa il preparati daca aveti ocazia, avand avantajul ca se poate pastra chiar si 3 ani.
Lichiorul de gutui este o bautura-aperitiv foarte aromata, gustoasa si usor de preparat, cu conditia ca gutuile sa fie foarte coapte si aromate, de preferat romanesti nu de import.
Lichiorul de miere de albine este foarte aromat, fiind o combinatie placuta de arome intre semintele de chimen si mierea de albine.
Lichiorul de struguri negri trebuie sa il incercati pentru ca este delicios si aromat. Daca vi se pare ca este prea tare il puteti dilua cu apa tonica sau minerala.