Placinte

Retete pentru placinte

Cele mai noi Retete

Placinta cu mere-varianta 3

Cine nu cunoaste aroma inconfundabila a placintei cu mere!Si daca stam sa ne gandim nu esre chiar atat de greu sa o preparam la noi acasa mai ales ca nu avem nevoie de multe ingrediente!

30 min
4 servings

Placinta de spanac cu urda si marar

Placinta de spanac cu urda si marar este o placinta aperitiv delicioasa care cu siguranta ii va face si pe cei mai mofturosi si certati cu spanacul sa o savureze.Poate fi servita si drept garnituraalaturi de o friptura, sau de peste.

30 min
4 servings

Placinta de peste

Daca credeati ca din peste nu se poate prepara si o placinta... va inselati.Va oferim o delicioasa reteta de placinta din peste care poate fi o gustare de dupa masa delicioasa.

30 min
4 servings

Placinta cu urda in foaie subtire romaneasca

Mirosul imbietor de placinta calda cu urda face parte din amintirile copilariei fiecaruia dintre noi. Fie ea crocanta si cu multe foi, sau insotitoarea calda, aurie si pufoasa a canii cu iaurt, ramane deliciul rustic care niciodata nu poate fi refuzat...

30 min
4 servings

Placinta cu carne

Placinta cu carne este o placinta delicioasa care se poate servi atat ca mic dejun, gustare, cat si ca aperitiv foarte delicios.

30 min
4 servings

Placintele cu branza

Daca aveti ceva branza prin frigider si nu stiti ce sa faceti cu ea, va recomand sa faceti aceste delicioase placintele .

30 min
4 servings

Placintele moldovenesti cu branza sau cu carne

Placintele moldovenesti cu branza sau cu carne sunt poate cele mai gustoase placinte. Cine gusta o singura data placintele moldovenesti le va tine minte toata viata, datorita aromei fine si a gustului delicios.

30 min
4 servings

Placinta cu ton

Placinta cu ton este o gustare delicioasa cu peste. Servita rece sau chiar a doua zi, poate inlocui cu succes masa de mic dejun!

30 min
4 servings

Placinta cu orez

Placinta cu orez este o placinta delicioasa pe acre trebuie sa o incercati. Servita rece veti avea senzatia sa savurati deliciosul orez cu lapte.

30 min
4 servings

Placinta cu branza-varianta 2

Sunt multe retete de placinta cu branza, tocmai de aceea noi va oferim reteta unei placinte pe care o puteti servi ca gustare sau chiar si ca aperitiv.

30 min
4 servings