Retete pentru placinte
Aceasta placinta cu mere este foarte aromata si gustoasa, fiind desertul copilariei multora dintre noi.
Placinta romaneasca este foarte buna si gustoasa, aromata si pe placul tuturor.
Placintele bunicii sunt delicioase, foarte bune si aromate, indiferent ca sunt dulci sau sarate.
Umplutura pentru placinta este traditionala din zona Ardealului, foarte gustoasa si aromata.
Placinta cu ceapa si ficatei este o placinta aperitiv foarte gustoasa, pe care o puteti servi chiar si la pranz.
Placinta de dovleac este o placinta foarte aromata si gustoasa, pe care o puteti prepara iarna, ori de cate ori aveti pofta de un desert copios.
Placinta cu ciuperci este o placinta aperitiv delciioasa si apetisanta pe care o puteti servi atat calda cat si rece.
Placintele cu urda si marar sunt atat de gustoase, incat le puteti servi atat calde cat si reci, a doua zi.
Placinta dobrogeana cu branza dulce este delicioasa, aceasta fiind varianta dulce. Pentru o placinta sarata se inlocuieste branz dulce cu telemea sau branza de burduf.
Placinta cu ceapa este delicioasa, si, daca adaugati in compozitia umpluturii si cateva ciupercute, gustul este mai intens.