Retete pentru placinte
Spanakopita este o placinta greceasca cu umplutura de spanac, ceapa, branza si ou. Aromele difera de la o familie la alta, dar nucsoara si usturoiul fac deliciul acestui preparat.
Placinta cu branza si ceapa este delicioasa si apetisanta, numai buna pentru un aperitiv sau gustare. Dupa plac puteti inlocui ceapa uscata cu cea verde.
Placintele din pita-varzarile trebuie sa le incercati pentru ca sunt delicioase si aromate, numai bune la micul dejun sau la cina.
Strudelul cu fructe de vara este un desert delicios si aromat, pe care il puteti prepara cu orice fel de fructe doriti in functie de sezon.
Aceste foi de placinta sunt delicioase, dar daca preparati placinta cu carne sau cu spanac, renuntati la zaharul pudra.
Placinta cu feta este o placinta delicioasa, pe care o puteti servi simpla ca aperitiv sau la micul dejun sau pudrata cu zahar, la desert.
Placinta cu aluat grecesc trebuie sa o incercati pentru ca este foarte gustoasa, usor de preparat, numai buna pentru un mic dejun copios.
Placinta Mediteranei este o placinta-aperitiv, foarte gustoasa si aromata, pe care o puteti servi atat calda cat si rece, a doua zi la micul dejun.
Placinta cu spanac trebuie sa o incercati pentru ca este foarte gustoasa si aromata, mai ales daca o serviti rece.
Placinta cu trei branzeturi trebuie sa o incrcati pentru ca este numai buna a doua zi, la micul dejun sau la gustare.