Pizza Alessandra

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Pizza Alessandra este o pizza care seamana mai mult a tarta, foarte buna si satioasa.

Ingrediente

    • pastrama de pui/porc/carnaciori/salam dupa gust cat mai mult
    • 4 oua
    • 3 linguri ulei pentru uns tava
    • 400 gr lapte acru
    • faina
    • sare
    • piper
    • un borcan cu ciuperci
    • delikat
    • cascaval si/sau branza rasa, cat sa acopere tava
    • masline maruntite

Instructiuni de preparare

  1. Se bat ouale, se adauga laptele acru, sarea, piperul, delikatul, si faina, treptat, pana se obtine o crema asemanatoare cu smantana.
  2. Se toarna compozitia in tava de la cuptor unsa cu ulei. dupa ce ati maruntit pastrama cubulete, maslinele si ciupercile, le presarati deasupra blatului lichid. Adaugati in ploaie cascavalul si branza rasa, mai adaugati piper si dati la cuptor ptr aprox 45 min.

Recomandari

Pizza