- Serves: 4 people
 
				- Prep Time: 30 min
 
				- Cooking: 2 hours
 
				- Calories: 632 kcal
 
			
			 Print
			
		
		
		Sarlota ruseasca este foarte aromata si  gustoasa, fiind un desert perfect in orice ocazie.
		
		Ingrediente
		
			
- 200 gr zahar
 
- 500 ml lapte cald
 
- 6 foi de gelatina
 
- 2 plicuri cu zahar vanilinat
 
- 300 gr frisca
 
- 300 gr piscoturi pentru sampanie
 
						
		
		
		Instructiuni de preparare
		
Ingrediente pentru 4-6 persoane
- Torni laptele cald intr-o cratita mare, pui in lapte zaharul si bati cu telul ca sa omogenizezi amestecul. Pui cratita pe foc, adaugi gelatina desfacuta intr-un pahar cu apa calda, strecurata si scursa, un praf de sare si vanilia. Lasi focul mic si bati amestecul cu telul. incet, incet amestecul se ingroasa. Nu lasi sa fiarba.
 
- Strecori amestecul prin tifon in alt vas  de sticla sau de plastic si continui sa bati cu telul 4-5 minute pana devine ca smantana.
 
- Asezi intr-un castron mai mare piscoturile in raza, captusesti si fundul, torni crema peste piscoturi.
 
- Lasi la rece, servesti cu multa frisca numai dupa ce sarlota este consistenta si arata ca o crema omogena.