- Serves: 4 people
 
				- Prep Time: 30 min
 
				- Cooking: 2 hours
 
				- Calories: 632 kcal
 
			
			 Print
			
		
		
		Crema de castane trebuie sa o incercati pentru ca este aromata, gustoasa si pe placul tuturor.
		
		Ingrediente
		
			
- 6 galbenusuri
 
- 3 linguri zahar
 
- 100 gr piure de castane
 
- 750 ml lapte
 
- 6 albusuri
 
						
		
		
		Instructiuni de preparare
		
- Se freaca bine la bain marie galbenusurile cu zaharul si piureul de castane,si cand s-a ingrosat se toarna in fir subtire laptele, amestecand continuu cu telul.
 
- Se da deoparte crema si se amesteca pana se raceste, apoi se adauga albusurile batute spuma.
 
- Se toarna crema in pahare si se  baga la frigider pana in momentul servirii, cand se decoreaza cu frisca.