- Serves: 4 people
 
				- Prep Time: 30 min
 
				- Cooking: 2 hours
 
				- Calories: 632 kcal
 
			
			 Print
			
		
		
		Crema de lamaie cu piscoturi este foarte aromata dar daca doriti sa ii savurati aroma din plin serviti-o cu biscuiti aromatizai cu ghimbir.
		
		Ingrediente
		
			
- 5 galbenusuri
 
- 100 ml vin
 
- 100 gr zahar pudra
 
- zeama si coaja rasa de la 1 lamaie
 
- 5 albusuri
 
- piscoturi, pentru servit
 
						
		
		
		Instructiuni de preparare
		
- La bain-marie se bat cu telul pana se imgroasa bine, galbenusurile, vinul, zaharul pudra,zeama si coaja rasa de lamaie. Cand crema s-a ingrosat se da deoparte si se lasa sa se raceasca.
 
- Dupa ce s-a racit crema se adauga albusurile batute spuma,se omogenizeaza usor, apoi se toarna intr-o farfurie de sticla si se baga la frigider.
 
- In momentul servirii se deoreaza cu piscoturi de sampanie.