- Serves: 4 people
 
				- Prep Time: 30 min
 
				- Cooking: 2 hours
 
				- Calories: 632 kcal
 
			
			 Print
			
		
		
		Parfe de zahar ars trebuie sa  incercati si dvs pentru ca este foarte aromat si racoritor.
		
		Ingrediente
		
			
- 4 galbenusuri
 
- 250 gr zahar
 
- 500 gr frisca
 
- 300 ml lapte
 
						
		
		
		Instructiuni de preparare
		
- Se pun galbenusurile cu 125 gr zahar si laptele intr-un vas. 
 
- e ard 125 gr zahar intr-o craticioara si se amesteca cu galbenusurile. Se fierbe bine totul pana se ingroasa. Se raceste, amestecand continuu. 
 
- Dupa ce se raceste crema, se adauga 400 gr frisca. Se pune in forma si se introduce in congelator. inainte de a servi se cufunda forma intr-un vas cu apa calda si se rastoarna inghetata pe farfurie. Se orneaza cu restul de frisca.