Parfe de zahar ars

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Parfe de zahar ars trebuie sa incercati si dvs pentru ca este foarte aromat si racoritor.

Ingrediente

    • 4 galbenusuri
    • 250 gr zahar
    • 500 gr frisca
    • 300 ml lapte

Instructiuni de preparare

  1. Se pun galbenusurile cu 125 gr zahar si laptele intr-un vas. 
  2. e ard 125 gr zahar intr-o craticioara si se amesteca cu galbenusurile. Se fierbe bine totul pana se ingroasa. Se raceste, amestecand continuu. 
  3. Dupa ce se raceste crema, se adauga 400 gr frisca. Se pune in forma si se introduce in congelator. inainte de a servi se cufunda forma intr-un vas cu apa calda si se rastoarna inghetata pe farfurie. Se orneaza cu restul de frisca.

Recomandari

Deserturi