- Serves: 4 people
 
				- Prep Time: 30 min
 
				- Cooking: 2 hours
 
				- Calories: 632 kcal
 
			
			 Print
			
		
		
		Spuma de portocale este perfecta in zilele calda de vara si daca o serviti si cu putina inghetata devine chiar un rasfat suprem!
		
		Ingrediente
		
			
- 300 gr compot de portocale/mandarine, scurs de sirop
 
- 425 gr ananas taiat cubulete
 
- 450 gr branza proaspata de vaci
 
- 90 gr  gelatina cu aroma de portocale
 
- 450 ml frisca lichida rece
 
						
		
		
		Instructiuni de preparare
		
- Intr-un castron mare amestecati portocalele/mandarinele cu ananasul, apoi adaugati branza de vaci. Adaugati gelatina de  portocale si amestecati ca sa omogenizati amestecul.
 
- Bateti spuma frisca lichida pana se intareste, apoi adaugati-o peste fructe, amestecand usor. Acoperiti castronul cu o folie de plastic si bagati-l la frigider 3 ore, apoi puteti servi.