- Serves: 4 people
 
				- Prep Time: 30 min
 
				- Cooking: 2 hours
 
				- Calories: 632 kcal
 
			
			 Print
			
		
		
		Fursecurile cu mere si fulgi de ovaz se prepara usor, sunt gustoase si dietetice...pe placul tuturor.
		
		Ingrediente
		
			
- 100 gr margarina, la temperatura camerei
 
- 100 gr miere de albine
 
- 1 ou
 
- 1 lingurita esenta de vanilie
 
- 150 gr faina integrala
 
- 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
 
- 3/4 lingurita scortisoara macinata
 
- 250 gr fulgi de ovaz
 
- 2 mere curatate si tocate marunt
 
						
		
		
		Instructiuni de preparare
		
- Intr-un castron mare amestecati margarina, mierea de albine, oul si esenta de vanilie, amestecand bine pana omogenizati compozitia.
 
- Separat, in alt castron, amestecati faina, bicarbonatul de sodiu si scortisoara, apoi adaugati peste amestecul de miere, adaugand  si fulgii de ovaz si merele tocate.
 
- Cu o lingurita luati bilute de aluat si asezati-le in tava de copt tapetata cu hartie de copt, la distanta de 1 cm unele de altele. Introduceti apoi tava in cuptor, la foc moderat 8-10 minute, apoi scoateti tava si lasati fursecurile in tava 10 minute, apoi transferati pe un gratar ca sa se raceasca bine de tot.