Fursecuri cu mere si fulgi de ovaz

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Fursecurile cu mere si fulgi de ovaz se prepara usor, sunt gustoase si dietetice...pe placul tuturor.

Ingrediente

    • 100 gr margarina, la temperatura camerei
    • 100 gr miere de albine
    • 1 ou
    • 1 lingurita esenta de vanilie
    • 150 gr faina integrala
    • 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
    • 3/4 lingurita scortisoara macinata
    • 250 gr fulgi de ovaz
    • 2 mere curatate si tocate marunt

Instructiuni de preparare

  1. Intr-un castron mare amestecati margarina, mierea de albine, oul si esenta de vanilie, amestecand bine pana omogenizati compozitia.
  2. Separat, in alt castron, amestecati faina, bicarbonatul de sodiu si scortisoara, apoi adaugati peste amestecul de miere, adaugand  si fulgii de ovaz si merele tocate.
  3. Cu o lingurita luati bilute de aluat si asezati-le in tava de copt tapetata cu hartie de copt, la distanta de 1 cm unele de altele. Introduceti apoi tava in cuptor, la foc moderat 8-10 minute, apoi scoateti tava si lasati fursecurile in tava 10 minute, apoi transferati pe un gratar ca sa se raceasca bine de tot.

Recomandari

Deserturi