Jeleu de afine

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Jeleul de afine este delicios si foarte bun, atat la desert cat si la gustare

Ingrediente

    • 450 gr dulceata de afine
    • 500 gr cirese negre fara samburi
    • 300 gr ananas zdorbit
    • 170 gr gelatina cu aroma de cirese
    • 200 ml apa clocotita
    • 200 gr nuci tocate

Instructiuni de preparare

  1. Puneti dulceata de afine intr-o cratita pe foc mic si lasati sa se topeasca, amestecand continuu, apoi adaugati ciresele taiate jumatati, ananasul si, dupa ce ati omogenizat compozitia dati-o la o parte de pe foc si lasati sa se raceasca.
  2. Intr-un castron amestecati gelatina  cu apa clocotita si amestecati pana se dizolva. Turnati  gelatina peste amestecul de fructe, adaugati nucile, apoi transferati compozitia intr-o tava dreptunghiulara pe acre apoi bagati-o la frigider cateva ore, de preferat peste noapte.

Recomandari

Deserturi