Parfe de cafea- varianta 2

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Parfeul de cafea este de fapt o inghetata racoritoare si aromata, pe care o puteti servi cu suuces ca desert la mesele in familie.

Ingrediente

    • 6 galbenusuri
    • 6 linguri de zahar
    • 200 ml esenta de cafea
    • 100 gr zahar
    • 750 gr frisca batuta spuma

Instructiuni de preparare

  1. Se freaca galbenusurile cu zaharul pana se obtine crema lucioasa si aerata, peste care se adauga esenta de cafea. Se  bate totul energic pe baie de aburi pana se ingroasa compozitia, apoi se lasa sa se raceasca.
  2. Dupa ce compozitia s-a racit se adauga frisca batuta spuma tare, se toarna compozitia in pahare si se baga la congelator pana se intareste.

Recomandari

Deserturi