- Serves: 4 people
 
				- Prep Time: 30 min
 
				- Cooking: 2 hours
 
				- Calories: 632 kcal
 
			
			 Print
			
		
		
		Bischofbrot este un preparat nemtesc foarte gustos si aromat.
		
		Ingrediente
		
			
- 150 gr zahar
 
- 2 oua
 
- 2 galbenusuri
 
- 1/2 lamaie
 
- 150 gr stafide
 
- 1 lingura cu unt
 
- 150 gr migdale
 
- 150 gr faina
 
- sare
 
- 1/2 plic praf de copt
 
						
		
		
		Instructiuni de preparare
		
- Freci zaharul cu galbenusurile si ouale intregi pana cand arata ca o crema. Adaugi coaja rasa de lamaie, sare, stafide spalate si curatate de codite, migdale tocate, praful de copt si faina in ploaie.
 
-  Amestecul devine omogen daca lucrezi energic cu o lingura de lemn. Ungi o tava de chec cu unt si torni amestecul. Coci 30-35 minute la foc potrivit.
 
- Servesti rece, taiat felii potrivit de mari, langa compot de fructe tinut la rece.