Biscuiti nisiposi

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Biscuitii nisiposi sunt fragezi si gustosi, mult mai aromati daca sunt serviti a doua zi.

Ingrediente

    • 180 gr unt
    • 150 gr zahar
    • 250 gr faina
    • 4 galbenusuri fierte
    • sare
    • coaja de lamaie

Instructiuni de preparare

  1. Cerni faina intr-un castron adanc, faci o adancitura in care pui galbenusurile fierte si trecute prin masina de tocat sau pe razatoarea de sticla, sare, untul topit, zaharul dizolvat in 50 ml apa si coaja de lamaie.
  2. Amesteci toate, framanti un aluat vartos, pe care il lasi sa se odihneasca la rece 2 ore. Il scoti, intinzi o foaie groasa de 2 cm, tai dreptunghiuri si pui sa se coaca pe o tava neunsa, in cuptorul fierbinte. Le tii cu focul mare 5 minute, apoi lasi pentru  30 de minute la foc potrivit.
  3. Servesti biscuitii pudrati cu zahar farin, dupa ce s-au racit.

Recomandari

Deserturi