Desert frantuzesc

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Desertul frantuzesc este un desert rafinat, plin de arome si gust intens, pe care il puteti savura oricand, atat cald cat si rece.

Ingrediente

    • 250 gr branza Camembert
    • 2 mere
    • 2 linguri zahar
    • 150 gr nuca
    • 1 cub de unt
    • 8 linguri miere de albine
    • 1 fir de rozmarin pentru decor

Instructiuni de preparare

  1. Curata merele, taie-le in cubulete si caleste-le in unt si zahar, maxim 2 minute.
  2. Tapeteaza o tava cu hartie de copt. Asaza rondele de branza Camembert, cresteaza-le si pune cubuletele de mar si nuca tocata mai mare.
  3. Baga la cuptor, la foc mic, aproximativ 10 minute. Cat este fierbinte, toarna miere de albine si decoreaza cu rozmarin, apoi o poti servi.

Recomandari

Deserturi