- Serves: 4 people
 
				- Prep Time: 30 min
 
				- Cooking: 2 hours
 
				- Calories: 632 kcal
 
			
			 Print
			
		
		
		Parfeul de cacao este foarte aromat si gustos,fiind un desert racoritor si aromat.
		
		Ingrediente
		
			PENTRU CREMA 1:
- 8 galbenusuri
 
- 1 foaie de gelatina
 
- 10 linguri zahar pudra
 
- 4 linguri faina
 
- 1 lingura unt
 
- 2 linguri cacao
 
- 500 ml lapte
 
PENTRU CREMA 2:
- 300 gr unt
 
- 200 gr frisca
 
- 3 linguri zahar pudra
 
- 50 gr nuci macinate
 
- 1 lingura rom
 
						
		
		
		Instructiuni de preparare
		
- Se face prima crema. Se freaca intr-o cratita galbenusurile cu zaharul, se adauga laptele cate putin, apoi faina, untul si cacaua. Se amesteca foarte bine. Se pune amestecul pe foc foarte mic, se adauga gelatina inmuiata in apa rece si se fierbe pana se ingroasa. 
 
- Se face a doua crema. Se arde 1 lingura de zahar, se pun nucile si se rastoarna repede pe o farfurie uda. Rece, pralina se piseaza. Se freaca untul cu 2 linguri zahar pudra, se amesteca cu pralina si romul si se inglobeaza in prima crema. 
 
- Se uda o tava si se toarna compozitia combinata. Se pune in congelator. Se rastoarna pe un platou si se serveste cu frisca.