- Serves: 4 people
 
				- Prep Time: 30 min
 
				- Cooking: 2 hours
 
				- Calories: 632 kcal
 
			
			 Print
			
		
		
		Inghetata de nuci este aromata si gustoasa, fiind in topul preferintelor tuturor.
		
		Ingrediente
		
			
- 100 gr nuci
 
- 500 ml lapte fierbinte
 
- 8 galbenusuri
 
- 250 gr zahar pudra
 
						
		
		
		Instructiuni de preparare
		
- Se prajesc nucile, se piseaza si se toarna peste ele laptele fierbinte, amestecand pana se obtine o pasta subtire. 
 
- Se bat intr-un vas galbenusurile cu zaharul, pana isi dubleaza volumul, se amesteca in crema de nuci si se pun la foc, fara sa fiarba, amestecand mereu. 
 
- Se lasa crema sa se raceasca, se pune in forma pentru congelator si se procedeaza ca la orice inghetata.